Dagen inden den store dag

September kørte den kommende dags brudepar en tur til Santa Inez Valley nord for Los Angeles sammen med en større del af bryllupsselskabet for at smage på vin og opleve absurde Solvang; en lille by, hvor danske immigranter i sin tid bosatte sig. Hvert år i september bliver der afholdt Danish Days, hvor man blandt andet kan vinde en rejse til Danmark.

Bryllupsfotos ved Danmarks kreative bryllupsfotograf

I dag er Solvang nærmest en grotesk plastik by fyldt med danske bagerier, nipsegenstande og dårlig smag. Hvad med en traditionel dansk morgenmad bestående af æbleskiver og medisterpølse?!! Hånden på hjertet, Solvang er langt ude, men yderst underholdende! Og så er området meget smukt og byder på fantastisk vin.

Se mere om bryllupsfoto her

Professionel bryllupsfotograf | Unikke billeder der huskes‎

Michael Jacksons Neverland ranch ligger også i Santa Inez Valley; den ligger godt skjult bag hegn, mure og træer. Det er så godt som umuligt at lure ind, men man kan se indgangen og kigge lidt på alle fansenes breve og gaver til Michael.

Billeder af bryllupsfoto

Hvis man som jeg er stor fan af filmen Sideways, så er en tur rundt på de forskellige vingårde et absolut must. Mine personlige favoritter er Curtis Winery og Kalyra, hvor der er en hyggelig atmosfære, venligt personale og guddommelige dråber. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er voldsomt begejstret for californisk vin!

Se professionelle bryllupsfoto fra landets bedste fotografer

Aftenen blev naturligvis afsluttet på bedste Sideways manér med middag på Los Olivos Cafe. Jeg har nu spist på Los Olivos 3 gange og alt har været helt i top hver eneste gang. Maden og vinen er udsøgt, omgivelserne afslappede, elegante og hyggelige, og personalet er smilende og helt nede på jorden.

Flere artikler: